Rob Hersche vertrek na één seizoen bij Kadoelen

De 50 jarige Zaanse trainer Rob Hersche zal volgend jaar niet meer te vinden zijn op het vikingpad in Amsterdam-Noord. Hersche vertrekt aan het eind van het seizoen en houdt het bij één seizoen sv Kadoelen. Volgens voorzitter Henk Blauw is er geen match tussen de trainer en de spelers. De club uit Amsterdammer-Noord staat voorlaatste in de derde klasse waarin het ook de Zaanse ploegen PSZ en ZCFC treft. Hersche was vorig jaar nog actief als trainer in het laatste jaar van Zilvermeeuwen, dat inmiddels met Hellas Sport is gefuseerd tot FC Zaandam. Kadoelen koos vorig jaar bewust voor een onbekende trainer van buitenaf en Hersche leek als technische trainer en met een goede voetbal achtergrond de juiste man. Voorzitter Blauw moest later erkennen dat dit uiteindelijk een verkeerde keuze is gebleken. Volgens de voorzitter gaan beide partijen gewoon goed en zonder rancune ùit elkaar`. Marc Onsia gaat vanaf komende zomer weer aan de slag als trainer bij sv Kadoelen waarmee de Amsterdammers al hebben ingespeeld op de trancactie.
De Zaanse oefenmeester kwam eerder als oefenmeester uit voor rkvv Saenden, SVA, vv Westzaan en sv Kadoelen. Het is nog niet bekend wat er op zijn pad is gekomen en wat Hersche volgend seizoen gaat doen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl