Corina Dekker trainster vrouwen eredivisieploeg vv Alkmaar

Direct na het vertrek van Judith Kuipers, zijn VV Alkmaar en Corina Dekker met elkaar het gesprek aangegaan om de vrijgekomen plek op te vullen. Na het trainen van de Academie meiden, drie jaar Jong VV Alkmaar is nu hoofdtrainerschap de volgende stap. Corina heeft bewezen altijd goede resultaten te halen, talenten beter te maken en heeft een uitstekende chemie met de groep.
Vorige week dinsdagmiddag is de selectie op de hoogte gebracht, dat Corina ook komend seizoen voor de groep staat.
“ ik ben erg blij dat VV Alkmaar mij deze kans geeft om door te stromen, en die kans grijp ik met beide handen aan ” aldus de zaanse.
Corine Dekker is een trainster die veel van de meiden vraagt, wil graag altijd alles op 100 procent uitgevoerd hebben en denkt dat iedereen daar binnen de selectie beter van zal worden.
Dekker is recht door zee en zal direct zeggen wat ze ervan vind, daarin ook een open communicatie houdt met de meiden. Dat wat ze tegen de meiden zegt en meld hoopt ze ook terug te krijgen.
Het team staat bij haar voorop. De trainingen kenmerken zich door het serieuze kantje maar met genoeg ruimte voor een dolletje en ontspanning aldus berichtgeving op de site van de Alkmaarsen.
Naast alle activiteiten heeft ze ook een eigen bedrijf waarin ze zichzelf fulltime verhuurt als sportdocent en verschillende sportgroepen traint. Ze geeft elke leeftijdsgroep les van de jongste deelneemster van 3 jaar; tot de oudste deelneemster die 94 is. Hieronder vallen ook mensen met mentale of psychische klachten. Daarnaast is ze nog in opleiding voor het diploma trainer coach 1 om op zo hoog mogelijk niveau te kunnen acteren. Kortom; we gaan nog veel van deze zaanse trainster in het vrouwenvoetbal horen!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl