VV Assendelft op karakter langs HSV

VV Assendelft heeft goede zaken gedaan in de strijd om de tweede periode. Aan de Dorpsstraat kwam HSV uit Heiloo op bezoek en daar werd in de heenwedstrijd nog met 3-1 verloren. Door een 2-0 overwinning wist Assendelft zich te revancheren. In de tweede periode hebben de Assendelvers met nog twee wedstrijden te gaan en een voorsprong van vier punten het heft in eigen handen. Momenteel kan trainer Alex Geernaert over meer spelers beschikken dan voor de winterstop en daarin ligt de sleutel tot het huidige succes. Toen waren er veel spelers door blessures, schorsingen en privé afwezigheid niet inzetbaar. Momenteel staat er een ingespeeld team dat in 2019 nog geen puntverlies heeft geleden. VV Assendelft won door twee doelpunten van Mike Jalink. Volgende week volgt de uitwedstrijd tegen FC Den Helder en kan het aftellen beginnen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl