Westzaan en WSV`30 in balans in Wormer

In een fysieke wedstrijd waarin door beide teams de mouwen werden opgestroopt is geen winnaar uit de bus komen rollen. De aan elkaar gewaagde teams van WSV`30 en vvv Westzaan deden amper voor elkaar onder. Bij vvv Westzaan wordt het harde werken maar niet beloond. Ook nu weer keek de ploeg van trainer Niels van der Woude tegen een 1-0 achterstand aan. Monne Dekker wist de thuisploeg namelijk op een 1-0 voorsprong te brengen. De bal werd van richting veranderd door een Westzaan verdediger en caramboleerde in het doel. WSV`30 staat vier punten boven Westzaan en had met een overwinning afstand kunnen nemen van Westzaan. De kleinere dorpsclub Westzaan wat ambities heeft en nog voor het 100 jarig bestaan in 2021 graag in de derde klasse wil uitkomen moet de punten momenteel bij elkaar sprokkelen. In de 65e minuut beloonde Harm Hagemijer de roodwitten door zijn ploeg op 1-1 te zetten. Corners zijn het sterke wapen van Westzaan en daaruit werd gescoord. Door terugleggen van Hendrik-Jan Staal kon Hagemijer simpel binnen tikken. Volgende week mag Westzaan op bezoek bij RCZ en kan WSV zich opmaken voor de wedstrijd tegen Zeevogels.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl