Revanche voor FCZSW tegen Real Sranang

Zaandam: Sporthal Zaanstad-Zuid in Zaandam is al jaren de vaste arena voor de mannen van het eerste team van Zaalvoetbalvereniging FCZSW. Na vorig jaar te zijn gedegradeerd uit de hoofdklasse draait de formatie van coach Raji na een wat mindere start boven verwachting goed. De poeg is momenteel in vorm en draait op volle toeren. Vanavond kwam Real Sranang op bezoek en daar werd in Amsterdam nog van verloren. Vanavond konden de Zaankanters weer drie punten bijschrijven. Na de overwinning van 1-3 the Counters 1 afgelopen vrijdag werd er vanavond met 6-2 gewonnen. Na een ruststand van 3-1 kwam de ploeg van Raji in de tweede helft niet meer in gevaar. Door deze overwinning staat het op een stevige vierde plek in de eerste klasse.
Foto’s: M. Ben Checkh

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl