Zaanlandia stuurt LSVV zonder punten naar huis

ZAANDAM – Zaanlandia slaagde er afgelopen zondagmiddag in om op eigen terrein de volle drie punten te pakken. Tegen de Langedijkers deed de ploeg van trainer/coach Ronald Dooijeweerd het prima met een 2-1 zege.
In een van beide kanten rommelige eerste helft waren er over en weer wat kansen. Doelpunten bleven echter uit in Zaandam. ‘Na rust begon LSVV fel, maar scoorde Zaanlandia uit een goed lopende aanval’. Het was Reino Kok die Zaanlandia tien minuten na de pauze op een 1-0 voorsprong bracht.
Twintig minuten voor tijd profiteerde Zaanlandia optimaal van miscommunicatie bij LSVV en Burak Bulduk tekende voor de 2-0. Veel tijd om de schade te herstellen hadden de gasten niet meer. Er werd wel geprobeerd om de spanning terug te brengen, maar een doelpoging eindigde op de paal. Vijf minuten voor tijd wist Kai Botman de aansluitingstreffer te maken, maar dichterbij kwam de ploeg van Rob Klanker niet meer.
Zaanlandia – LSVV 2-1 (0-0)
1-0 Reino Kok
2-0 Burak Bulduk
2-1 Kai Botman
Archieffoto; Peter Seymour

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl