vv Jisp onderuit tegen Opperdoes

Het hoog genoteerde vv Opperdoes uit het gelijknamige noord hollandse dorpje kwam naar een winderig Jisp en ging er met de volle buit vandoor. Het lukte de scheidend trainer Adrie Looijen en zijn mannen niet om te stunten tegen de nummer twee in de competitie. Jisp moest met 3-4 zijn meerdere erkennen in vv Opperdoes. Opperdoes beschikt over een jonge ploeg die momenteel nog wordt gecoached door vertrekkend trainer Rene Bierdrager. Drie doelpunten bleken niet genoeg voor Looijen die erkend dat er vandaag meer in had gezeten. De doelpunten voor Jisp werden gemaakt door 2x keer Dennis Smit en Quinten Klopper.
Door deze nederlaag zakt vv Jisp terug naar de achtste plaats in de zaterdag vierde klasse. Volgende week mag vv Jisp zich proberen te revancheren in de uitwedstrijd tegen vv Kwadijk. Deze week werd er door voorzitter Hans Seitner al gemeld dat Peter Tania vanaf volgend seizoen voor de groep zal staan. Huidig hoofdtrainer Looijen had eerder al aangegeven te zullen vertrekken bij vv Jisp.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl