PSZ pakt eerste punt van het seizoen tegen ZCFC

Op een moeilijk te bespelen veld bij RCZ heeft ZCFC een dramatische wedstrijd gespeeld tegen PSZ. De prettige spelers, die tot nu voor afgelopen zaterdag alle wedstrijden nog verloor, geen punt haalde en met een doelsaldo van 10 voor en 114 tegen alle ploegen met grote cijfers verloor. In de thuiswedstrijd op sportpark Kalverhoek wist ZCFC nog met grote cijfers te winnen. PSZ wist handig gebruik te maken van de weersomstandigheden, het hobbelige veld, en de onmacht van ZCFC de defensieve muur van de groen witte te breken. Het werd al snel in de eerste helft 1-0 toen PSZ met de wind mee in eens alleen voor de ZCFC keeper op dook. Het leek wel of daardoor de angst in de ploeg van trainer Willem Zeijlmans sloop. Na rust wist PSZ zelfs op een 2-0 voorsprong te komen. ZCFC ging fors in de aanval en na de 2-1, een doelpunt van Marijn Esman, maar de aanvallen waren onsamenhangend en vaak niet effectief. Tenslotte bracht Brian Meijer, die na rust inviel, de 2-2 nog op het scorebord te brengen. Ook de invallers Björn Keetbaas en Jasper Breedijk konden geen lijn in het spel van ZCFC aanbrengen. Er stonden wel elf ijverige spelers maar daarmee win je niet per definitie je wedstrijd, en dus ook niet voor ZCFC tegen PSZ. Meer strijd en samenspel had vandaag bij de oranjehemden nodig geweest maar daar kon PSZ prima mee leven. Het geplaagde PSZ waar trainer/speler/coach Erwin Smit wekelijks de motor start kon het eerst behaalde punt van het seizoen vieren.
Opstelling van ZCFC: Remco van Dijk, Patrick Pieters, Rurger de Vos, Tom Cornelissen, en Jacco Munscher, Marijn Esman, Miel Honig, Maruan, Ruben Wooldrik, Jesse Knibbe en Jens Winkel. Na rust vielen Björn Keetbaas, Brian Meijer, en Jasper Breedijk nog in.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl