Peter Tania opvolger Looijen bij vv Jisp

Het bestuur van vv Jisp is blij verheugd te mogen melden dat er een tweejarig contract overeengekomen is met Peter Tania als hoofdtrainer van vv Jisp per seizoen 2019-2012. Als bestuur is de club verheugd dat een trainer van `bepaald` kaliber heeft gekozen voor voetbalvereniging vv Jisp. Peter heeft zowel als voetballer als trainer zijn sporen ruimschoots verdiend en zal, met inachtneming van de cultuur van de dorpsclub, zijn uiterste best doen spelers beter te maken en goede resultaten te halen aldus voorzitter Hans Seitner.
De 57 jarige inwoner van Zaandijk voelt zich het meet prettig bij een dorpsclub want ook bij Egmondia hielt Tania het 5 jaar uit. Daarna ging hij naar ADO`20 echter vond hij dat wel tijdrovend want ook hechtte hij veel waarde aan voetballen kijken bij zijn kinderen, iets wat er wel eens bij inschoot. Net als bij ADO`20 is de club per fiets bereikbaar want de bekende zaanse trainer is zich ervan bewust dat hij nu hij wat ouder wordt in beweging moet blijven.
Bij vv Jisp wordt er niet meer op zondag gespeeld maar op de zaterdag en het eerste team speelt met tal van andere zaanse clubs in de vierdeklasse zaterdag. Oefenmeester Tania speelde zelf betaald voetbal bij Telstar en heeft tal van clubs als KVV, Fortuna Wormerveer,PSCK, Egmondia en ADO`20 onder zijn hoede gehad.
Foto; Cor Mooij/RODI.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl