Lars Keppel langer bij Purmersteijn zaterdag 1

Zaanstreek – Voetbalvereniging Purmersteijn heeft recentelijk bekend gemaakt dat het contract met Zaankanter Lars Keppel verlengd is. Keppel zal dus ook komend seizoen het eerste zaterdagteam van de Purmerendse club onder zijn hoede hebben. Op de website laat de club weten dat er van twee kanten volop tevredenheid is over de samenwerking en dat men er snel uit kwam. Purmersteijn promoveerde afgelopen seizoen als kampioen van de 4e klasse en draait ook in de 3e klasse goed bovenin mee. De eerste periodetitel is reeds behaald, maar de club hoopt op meer. De 33 jarige Keppel is inwoner van Wormer en volgde vorig seizoen Rene Panhuis op als oefenmeester. Doorslaggevend was onder andere ook de prima bereikbaarheid van Wormer naar Purmerend en hiermee gepaard gaande korte reistijd.
Hoofdklasser Fortuna Wormerveer is uit de hoge hoed gekomen als tegenstander van Purmersteijn zaterdag in het bekertoernooi. Saillant detail is dat de Wormerveerders in de competitie zijn ingedeeld bij het zondagteam van Purmersteijn.Normaal gesproken moet het een walk-over zijn voor de ploeg uit de Zaanstreek, doch coach Lars Keppel, die een verleden heeft bij Fortuna, zal er alles aan doen om zijn mannen te laten geloven in een stunt. Groot voordeel is dat de Purmerenders thuis spelen. Het duel staat gepland voor woensdag 27 februari om 20.00 uur.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl