Darryl Baly langer bij FC Volendam

Vorige week zette de in Koog aan de Zaan woonachtige Darryl Baly zijn handtekening onder een vernieuwd contract tot 2021 bij FC Volendam. De jonge zaankanter debuteerde in augustus 2018 in de thuiswedstrijd van FC Volendam tegen Sparta. De 21 jarige zaankanter is begonnen met voetballen bij zvv Zaandijk en is daarna via KFC gescout door FC Volendam. Darryl Baly is de zoon van Marcel Baly die zelf meerdere seizoenen in het eerste elftal van zvv Zaandijk voetbalde. Met de handtekening die onder het toeziend oog van de in Assendelft woonachtige technisch manager Misha Salden werd gezet heeft FC Volendam een behoorlijk zaans karakter.
Salden werd op zaterdag 29 september 2018 door voorzitter Henk Kras uit zijn functie als trainer gezet en is als technisch manager nog steeds verbonden aan de oranjehemden. Iets wat hij daarvoor ook al deed naar volle tevredenheid van de voorzitter. Momenteel is Hans de Koning hoofdtrainer bij FC Volendam. Afgelopen vrijdag pakte Volendam in extremis een zwaarbevochten punt in de thuiswedstrijd tegen Sparta daar waar het met tien minuten tijd nog met 0-2 tegen een achterstand aankeek.
Bron; fcvolendam.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl