vv Assendelft knokt zich naar overwinning tegen KFC

Loon naar werken is een veelgehoord gezegde in de voetballerij. En gewerkt hebben de spelers van vv Assendelft. In de aantrekkelijke derby in de zondag tweedeklasse was de groote koogse football club vooraf gewaarschuwd tegen vv Assendelft. In de vorige wedstrijd won KFC namelijk in Assendelft na een dubieus doelpunt van KFC èr Mickey Boers. In de ogen van Assendelft werd er toen onterecht met 0-1 verloren en dus waren de bezoekers er alles aan gelegen om te winnen om zo het verschil van 4 punten op de ranglijst wat goed te maken. Assendelft won vorige week van sv Beemster en ook KFC pakte de volle buit bij SC Spirit`30.
Bij KFC lopen evenals trainer Guillaume Groot wat jongens rond met een vv Assendelft verleden. De eerste helft ging gelijk op en ondanks wat grote kansen voor de bezoekers was het de thuisploeg die met een riante 2-0 gingen rusten. Na rust stroopten de zwart witten de mouwen op en bleek al snel dat de thee hen goed had gedaan. De mouwen werden opgestroopt en er werd voor iedere meter geknokt. Het was dan ook van grote klasse dat Assendelft de positief ingestelde ploeg van trainer Alexander Geernaert de 2-0 achterstand kon ombuigen naar een 2-4 overwinning. Zo relatief gezapig de eerste helft was zo veel gebeurde er in de tweede helft. Assendelft rechtte de rug en mede door twee goals van Jesse Schleeper werd het doorzettingsvermogen van VV Assendelft beloond. Keeper Alexander de Vries bleek in de eerste helft nog een behoorlijke sta in de weg maar in de tweede helft was er voor de doelman geen houden meer aan.
KFC mag volgende week zijn wonden likken in Oudorp bij Kolping Boys. Assendelft speelt dan thuis tegen HSV uit Heiloo

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl