Verzwakt OFC (zat) onderuit op Marken

Nederlaag voor zaterdagteam OFC
OOSTZAAN – Het zaterdagteam van OFC verloor afgelopen zaterdag in de tweede klasse met 2-0 van het sterke Marken. Na afloop was er meer slecht nieuws voor de Oostzaners, want de concurrenten liepen allebei een punt uit.
OFC begon door schorsingen en blessures behoorlijk verzwakt aan het duel. Toch liet het team na een wat twijfelend begin een goede indruk achter. Er kwamen kansen voor onder andere Nick Kramer en Adnan Barakat. Het ontbrak de Oostzaners echter aan geluk om op voorsprong te komen. Bij rust stond het nog steeds 0-0. Het lukte Marken het tweede bedrijf wel om de score te openen. OFC ging daarna op zoek naar de gelijkmaker. Vijf minuten voor tijd gooide Marken met haar tweede treffer het duel op slot. OFC had ondanks een verzwakt team toch hard gewerkt en een goede indruk achtergelaten. De achterstand op de concurrenten is opgelopen naar vijf punten. Echter, als de Oostzaners in deze vorm blijven spelen moeten er nog mogelijkheden zijn om directe degradatie te ontlopen.
Foto: Ad interim coach OFC zat.1 Fred Holverda

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl