Tweede overwinning op rij voor Fortuna Wormerveer

In het fraaie Gendt bleek voetbal op sportpark Walburgen geen enkel probleem. Velden lagen er prima bij. ‘De heenwedstrijd werd in de slotminuten door de westerlingen gescoord waardoor het in 1 – 1 eindigde, hoe wordt het vandaag?’ was de vraag langs de lijn.
Alvorens de bal rond kon gaan werd er een indrukwekkende minuut stilte voor Fortuna Wormerveer icoon Fred Wouda gehouden.
Het hard werkende Fortuna Wormerveer met scheidend coach Martin De Groot kon de trainer gelukkig weer blij maken. De trainer was behoorlijk aangeslagen na het besluit van het bestuur dat het niet met hem verder wilde. Net als vorige week waarin Fortuna thuis met 1-0 van MSC/Amslod won kon het vandaag wederom drie punten op het conto bij rekenen. Voor de winterstop ging het stroef maar na de winterstop hebben de Fortunezen al zes punten te pakken. Ondanks dat Bataven in de tweede helft sterker uit de startblokken kwamen scoorde Fortuna nog twee keer. Na het inbrengen van jongeling Luuk Purvis kantelde de wedstrijd. De wissel bleek een goede zet van trainer de Groot want hij zag Ferry Heijnis en in de slotfase Nick Snelders scoren. Fortuna Wormerveer krijgt niet veel doelpunten tegen en als het straks nog makkelijker met het benutten van kansen omgaat dan lonkt er wellicht nog wel een derde periode. Volgende week moet het dan in staat zijn om het titelkandidaat Hoogeveen in Wormerveer lastig te maken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl