Trainer Patrick Huisman verlengd bij Westfriezen

Trainer Patrick Huisman heeft net als diverse andere zaanse trainers zijn contract verlengd. Huisman is bezig aan zijn tweede seizoen bij Westfriezen uit Zwaag.
Als voetballer was hij actief in de jeugdopleidingen van ZVV en Hellas Sport in Zaandam en vervolgens 5 jaar in de jeugdopleiding van AZ. Hierna werd hij professioneel voetballer bij AZ en FC Volendam. Om vervolgens nog 5 seizoen als selectiespeler bij Hellas Sport in Zaandam actief te zijn. Huisman al een wat jaren actief als trainer, bij Hellas Sport als jeugdtrainer bij diverse teams die acteerden op landelijk niveau en sinds 2011 was hij hoofdtrainer van vierdeklasser Sporting Krommenie. Vorig jaar deed de ploeg mee om promotie naar de tweede klasse en ook dit seizoen draait Westfriezen prima mee in de derde klasse A. Afgelopen zondag verloren de Westfriezen overigens met 3-0 van de grashoppers. De wedstrijd ervoor ging met 3-4 verloren tegen koploper SEW. Desondanks staat zijn ploeg op een veilige 5e plek.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl