rkvv Saenden probleemloos langs Zeevogels

Nummer twee van de vierdeklasse rkvv Saenden maakte geen fouten in de uitwedstrijd tegen middenmoter Zeevogels uit Egmond aan Zee. De ploeg van Rene Reijinga speelde slordig maar kwam desondanks nooit echt in de problemen. Door middel van onderlinge miscommunicatie speelde de ploeg uit Wormerveer eerder tegen zichzelf dan tegen de dit seizoen matig presterende Egmonders. Doordat Zeevogels erg laag verdedigde en de passing bij rkvv Saenden niet goed was mocht de club in de eerste helft nog even blijven hopen op een goed resultaat ondanks de vroege voorsprong voor de bezoekers. Echter door te weinig initiatief en de tegengoal die vlak voor rust viel was de wedstrijd in de tweede helft min of meer gespeeld.
Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 1-4 overwinning voor rkvv Saenden dat de doelpunten liet aantekenen door twee keer Melvin Bruijn, Stanley Louhatapessy en Giorgio Bartelink. Volgende week ontvangen de Wormerveerders Sporting S uit Schermerhorn, de nummer twaalf van de competitie.
Foto: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl