vvv Westzaan onderuit bij Alcmaria Victrix

In Alkmaar kon vvv Westzaan niet stunten tegen het hoog genoteerde Alcmaria Victrix uit Alkmaar. De Westzaners verloren vorige week nipt van Sporting Krommenie en waren erop gebrand vandaag met een goed resultaat thuis te komen. Na een 1-0 voorsprong in de rust voor de thuisploeg waar niets op af te dingen viel kwam Westzaan in de tweede helft sterk uit de startblokken. Vanuit een hoekschop kwam Westzaan op gelijke hoogte. De wedstrijd ging uiteindelijk toch verloren doordat Alcmaria Victrix tegen de verhouding in de 2-1 liet aantekenen. Het spel van de Westzaners biedt persperctief voor de volgende wedstrijden. De ploeg van Niels van der Woude had vandaag zeker meer verdiend.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl