PSZ kansloos tegen koploper HBOK

In de zaterdag derde klasse A kwam de puntloze hekkensluiter PSZ op bezoek bij koploper HBOK. Dat PSZ niet zou winnen daar ging menigeen wel van uit. De vraag was: Kon PSZ de schade enig sinds beperkt houden. De teller van de Zunderdorpers stokte uiteindelijk bij 8-0.
Halverwege was het duel al lang en breed gespeeld met een 4-0 voorsprong voor de Zunderdorpers op zak. Voormalig AZ aanvaller Nick van der Velden is verrassend genoeg vorige week toegevoegd aan de selectie van HBOK. Van der werd Velde zette recent een punt achter zijn prof loopbaan. Afgelopen seizoen kwam hij nog in actie voor de Indonesische club Bali United. Helaas kwam hij door een blessure vandaag nog niet in aktie en dat was voor PSZ misschien maar goed ook. Na de rust noteerde HBOK een overtuigende overwinning. Wanneer koploper HBOK scherper had geweest waren dubbele cijfers mogelijk geweest tegen een kansloos PSZ.
Omdat concurrent Castricum (0-2 tegen EVC) waar Zaankanter Jeroen Kroes trainer is, onderuit ging, is HBOK uitgelopen op de nummers twee en drie. Dat zal PSZ een worst zijn want de geplaagde ploeg van speler coach Erwin Smit staat stijf onderaan. In feite is het al gedegradeerd alleen een wonder kan de `prettige spelers Zaandam` nog redden.
Foto’s Sandy Wijsman

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl