Kaj Sierhuis scoort voor winnend FC Groningen

Zaankanter Kaj Sierhuis drukte vanavond in Tilburg zijn stempel op de gewonnen wedstrijd van FC Groningen tegen Willem 2. Centrumspits Sierhuis, begonnen met voetballen bij WSV`30 in Wormer, werd dit seizoen tijdelijk overgenomen van Jong Ajax dat hem verhuurde aan de Groningers. Vanavond maakte de jonge Zaankanter zijn eerste officiële eredivisie goal en dit bleek ook nog eens een hele belangrijke want Groningen dat de punten hard nodig heeft om de strijd tegen degradatie won met 1-2. De zoon van oud rkvv Saenden voetballer en oud voorzitter van AEK Athene werd vorig jaar kampioen van de Jupiler-League en baarde opzien met zijn fraaie omhaal tegen Breidablik. Deze goal werd het doelpunt van de maand en ging de wereld over. Vanavond bleek hij goudhaantje te zijn voor de groen-witten uit het hoge noorden. De in 1998 in Athene geboren Sierhuis gelooft nog in een toekomst bij Ajax en hoopt dit seizoen dat trainer Erik Ten Hag straks niet meer om hem heen kan.
Foto; Een piepjonge Kaj Sierhuis in het shirt van Oranje onder 16

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl