Vooralsnog geen algehele afgelasting voetbal in Zaanstad

Vooralsnog geen algehele afgelasting voor het zaanse voetbal!
De KNVB kondigt voor komend weekeinde voorlopig geen algehele afgelastingen in het amateurvoetbal aan. De bond lijkt geleerd te hebben van vorige week, toen menig (kunstgras)veld gewoon bespeelbaar was. ‘Grote regionale verschillen qua hoeveelheid sneeuw die op de velden ligt en de dooi die is ingezet’, noemt men als reden.
Vorige week was de KNVB was veel te vroeg met afgelasting aldus vele. Zo heeft ieder nadeel zijn voordeel en konden vele voetballers afgelopen zondag genieten van de kraker tussen Feyenoord en Ajax. Maar meerdere weken achter elkaar geen voetbal begint toch al snel te vervelen.
De KNVB zegt er nu wel nadrukkelijk bij een vinger aan de pols te houden voor wat betreft de weersomstandigheden. Mocht er zaterdag alsnog een algehele afgelasting volgen in een district, dan communiceert men dat voor 8.00 uur via de bekende kanalen voetbal.nl. Kortom wordt vervolgd.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl