Sportcomplex Kalverhoek en AZ volgende maand sporthal rijker

Zaandam/Wijdewormer
De voortgang van de bouw van een nieuw trainingshal op sportcomplex Kalverhoek gaat voorspoedig. De werkzaamheden gaan in volle gang en men gaat er bij AZ vanuit dat de hal eind februari klaar is. De club wil het overdekte veld dan onder maar gaan gebruiken voor het testen met spelers. Deze gebeuren nu in de buitenlucht maar dit kan betrouwbaarder in de trainingshal volgens BVO AZ Alkmaar/Zaanstreek. De omstandigheden zijn er altijd hetzelfde iets wat in de buitenlucht flink kan verschillen. Neem nu de koude weersomstandigheden waarin de temperatuur naar rond het vriespunt daalt. Volgende week kan het zomaar tien graden warmer worden. De hal komt op het voormalige trainingsveld van ZCFC, de amateurclub waarmee AZ het complex deelt. De hal zie je bij het betreden van de poorten van complex ZCFC direct aan de linkerkant liggen.
Foto; Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl