Vernieuwingen rond AZ selectiedagen jeugdvoetbal

ALKMAAR-ZAANSTREEK Jaarlijks doen honderden kinderen mee aan de AZ Selectiedagen. Een prachtige kans hun kunsten te vertonen aan de scouts van AZ. Dat zal dit jaar niet anders zijn, wel krijgt het programma van het meerdaagse evenement een nieuwe invulling. In Zaanstad wordt de jaarlijkse AZ selectiedag bij voetbalclub KFC uit Koog aan de Zaan georganiseerd.
De spelers krijgen tijdens de AZ Selectiedagen 2019 zoals altijd een training met verschillende oefenvormen aangeboden, waarbij door AZ-scouts actief naar talent wordt gespeurd. Het programma wordt dit jaar uitgebreid met een extra ronde (vijf in plaats van vier), waarmee de deelnemers een voetbalmiddag met nóg meer variatie en vermaak wordt aangeboden.
Boardingvoetbal
In de nieuw toegevoegde ronde spelen de jeugdige voetballers boardingvoetbal. Verder is er onder meer een partijspel en wordt de snelheid van spelers opgemeten met hypermoderne apparatuur. Een mooie uitdaging voor spelers die net zo snel willen worden als sprintkanonnen Oussama Idrissi, Owen Wijndal en Calvin Stengs.
Stempelkaart
Ook voor het eerst: alle deelnemers aan de AZ Selectiedagen krijgen een stempelkaart waarmee zij worden uitgedaagd alle onderdelen af te werken. Wie zijn stempelkaart vol krijgt, kan deze verzilveren op het AZ Fanplein en krijgt als beloning een echte AZ-goodiebag. Daarin zit een uniek aandenken aan een fraaie voetbaldag.
Inschrijven
Binnenkort worden op AZ.nl de data voor de AZ Selectiedagen bekendgemaakt. Voetballers in de leeftijdscategorieën Onder 8 tot en met Onder 14 (geboren tussen 2005 en 2011) kunnen zich vanaf dat moment inschrijven. Deelname aan de AZ Selectiedagen kost € 5, leden van de AZ Juniorclubs krijgen € 2,50 korting.
Interesselijst
Heb jij interesse in deelname aan de AZ Selectiedagen? En wil je op de hoogte gehouden worden van het moment waarop de inschrijving open gaat? Vul je gegevens dan in op de interesselijst van de AZ Selectiedagen.
Juniorclubs
Nog geen lid van de AZ-juniorclubs? Schrijf je nu voor de rest van het seizoen in voor slechts € 7,50. Doe je dit vóór het inschrijven voor de AZ Selectiedagen, dan ontvang je op jouw deelname € 2,50 korting. Het lidmaatschap biedt meer voordelen. Zo maken Waaghalzen automatisch kans mee te doen met de spelersescorte en kunnen AllstarZ ballenjongen of -meid worden. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke activiteiten zoals het AZ-slaapfeestje en het FIFA-toernooi.
Vragen
Vragen over de AZ Selectiedagen of de AZ Voetbalschool? Stuur dan een e-mail naar voetbalschool@az.nl.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl