SVA trainer Joeri Houniet verlengt met 1 jaar

SVA heeft besloten dat het in ieder geval nog een jaar doorgaat met Joeri Houniet als hoofdtrainer. Echt verwonderlijk is dat uiteraard niet, aangezien de resultaten van het eerste prima zijn.
Vorig jaar promoveerde de club van de derde naar van de vierde klasse en daar staan ze momenteel op een knappe zesde plaats. Daarnaast zijn de Assendelvers ook nog actief in de KNVB bekercompetitie. Komende maand nemen ze het op tegen hoofdklasser DEM. SVA is dan ook zeer tevreden met Joeri. Daarnaast heeft hij een goede klik met de spelers en dus wordt uitgegaan van een verdere groei. Joeri speelde als jeugdvoetballer bij SVA, waar hij al op jonge leeftijd debuteerde in het eerste. Hij was erbij toen SVA in het seizoen 2013-2014 kampioen werd in de vierde klasse.Flinke blessures zorgden er echter voor dat Joeri als voetballer moest stoppen en als trainer begon. Onder meer bij BVO AZ als trainer van de voetbalschool.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl