Alternatieve training doet vv Zaandijk goed

Revanche voor zvv Zaandijk en hiermee een heerlijk begin van de tweede seizoenshelft voor de voetballers van trainer Franklin Meyerhoven. Zaandijk 1 wint met 2-1 van Alcmaria Victrix.
Dan smaakt een biertje extra goed. Gezelligheid en prestaties kunnen best hand in hand gaan. Het beijs werd geleverd op complex de schanszicht onder de rook van de zaanse schans
bij zvv Zaandijk. De ploeg deed goede zaken door de nummer 3 Alcmaria Victrix uit Alkmaar te verslaan. Aan het begin van het seizoen werd in Alkmaar nog met 1-0 verloren. Vandaag liet de ploeg zien dat het de betere was maar makkelijk ging dat niet aldus de coach. De wedstrijd ging van het begin tot het eind gelijk op. Acht minuten voor tijd deed Alcmaria Victrix nog iets terug maar de zege van de thuisploeg kwam hierdoor niet meer in gevaar. De spelers van Zaandijk zagen zich afgelopen week genoodzaakt in de zaal van te trainen. Door deze overwinning is het op gelijke hoogte gekomen met Alcmaria Victrix en is de ploeg geklommen naar de vijfde plek en blijft het in het spoor van de nummer drie Sporting Krommenie. Saillant detail is dat de wedstrijd Sporting Krommenie tegen zvv Zaandijk voor aanstaande zondag op het programma staat. Ook in Krommenie waren ze blij en in hun nopjes met de overwinning van Zaandijk op directe concurrent Alcmaria. Of de Krommenieërs volgende week nog zo naar de Zaandijkers kijken is nog even afwachten!
Doelpuntenmakers Soner Gedik,Sam Noom vieren feest met hun ploeg Foto; zvv Zaandijk

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl