`Schouwmeester`Hein Noom vrijwilliger bij vv Knollendam

Oostknollendam- Bij voetbalvereniging Knollendam weten ze er alles van. Sportcomplex ‘Aan de dijk’ ligt pal aan het natuurgebied Wormer- en Jisperveld, vrijwel geheel omgeven door slootjes. En die moeten begin november, als de schouwmeesters komen controleren, schoon zijn. Heel schoon. Werk aan de winkel dus voor voor de maandagochtendploeg. Zoals op de foto Krommenieër Hein Noom, vrijwilliger bij de dorpsclub vv Knollendam. Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel voor zaanse voetbalclubs. Ze lopen vrijwel overal rond, in grote en kleinere getalen. Ook bij voetbalvereniging vv Knollendam loopt een groep harde kern medewerkers. Dit keer wordt voormalig `melkboer`Hein Noom eens onder aandacht gebracht. De club is zich zeer bewust van de bijdrage van de actieve vrijwilliger die dus ook veel fysiek werk verzet. Niet alleen in het veld wordt er gepresteerd door de heren van het eerste maar ook buiten de wedstrijden om is `schouwmeester`Hein Noom met tal van andere vrijwilligers druk bezig voor de dorpsvereniging.

(Foto en tekst: Bart van der Laan)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl