Sporting Krommenie stijgt naar derde plek

In de 4e klasse heeft Sporting Krommenie uitstekende zaken gedaan. Doordat Alcmaria Victrix afgelopen zondag met 2-1 bij Zaandijk verloor veroverde Jordi van Beek met zijn mannen de fel begeerde derde plek. De derby was spannend en in de slotfase wisten de Krommeniërs de overwinning pas naar zicht toe te trekken. Daardoor blijft het goed meedoen in de 4e klasse waarin Saenden en de Rijp de respectievelijk 1e en 2e plek bezetten. De nederlaag was een flinke tegenvaller voor het `geplaagde`vvv Westzaan dat de punten zo langzamer hand ook broodnodig heeft. Bij de westzaners gaf trainer Niels van der Woude vorige week aan dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt bij de kroostduikers. Hierdoor moet de club de aankomende paar maanden weer op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl