Niels van der Woude stopt bij vvv Westzaan

Vorige week kondigde de hoofdtrainer van vvv Westzaan; Niels van der Woude aan om aan het einde van het seizoen 2018/2019 te willen stoppen als eindverantwoordelijke voor de selectie. Zijn beslissing is gebaseerd op het feit dat het trainerschap niet langer te combineren is met zijn drukke privé omstandigheden. Het bestuur van de club betreurt dit maar meld zijn beslissing te respecteren. Van der Woude, eerder zelf jaren spelend in het eerste elftal van KFC uit Koog aan de Zaan, werd vorig seizoen aangesteld. Inmiddels heeft de selectie in de 4e klasse al  15 punten verzameld uit elf wedstrijden. Hiermee is de ploeg  tot dusver in redelijk veilige haven maar af en toe blijven winnen is wel noodzakelijk. Het bestuur sprak uit er het vertouwen in te hebben dat van der Woude met zijn team ook het resterende seizoen nog mooie resultaten zal behalen en wenst hem daar alle sportieve succes bij. Afgelopen zondag was vvv Westzaan onfortuinlijk tegen Sporting Krommenie. Het verloor in de slotfase met 2-3. In mei zal er  op gepaste wijze afscheid van de trainer worden genomen. Hopelijk gaat dit gepaard met handhaving in de 4e klasse. In die tussentijd gaat de club op zoek naar een geschikte opvolger meld de club op haar website.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl