Horecagedeelte sporthal Oostzaan ouderwets gezellig

OOSTZAAN – Oostzaners kunnen nog steeds vrij uit sporten en inmiddels ook weer gezellig nazitten in het vernieuwde horeca gedeelte dat onder de  naam  Sportscafe the Match door het leven gaat. Het is nog even wennen voordat de naam bij iedereen echt bekend is. Dat heeft nog even tijd nodig aldus uitbaters echtpaar Walda. Het contract werd al op 14 augustus 2018 getekend door Mario en Jolanda Walda, het nieuwe beheerdersechtpaar van de Sporthal Oostzaan. De afgelopen maanden werden er bergen werk verzet om in 2019 op volle toeren te kunnen draaien. Alles is gelukt en inmiddels is het weer ouderwets gezellig in Sportscafe the Match, de nieuwe naam van het horeca gedeelte aan de Twiskeweg 107 in Oostzaan.  Het bestuur van de Stichting Sporthal Oostzaan (SSO) kan inmiddels weer opgelucht adem nadat er aanvankelijk geen opvolger van Tiny Roels kon worden gevonden. Inmiddels is  de samenwerking in volle gang en is iedereen erg tevreden met het echtpaar Walda. Er wordt weer volop gezaalvoetbald in de KZZ (Koepel Zaalvoetbal Zaanstreek) door oa de teams van Roels Sport, RCZ en zvv Oudenaren. Ook volleybalclub Compaen speelt hier in de wintermaanden. Ook worden er tal van activiteiten georganiseerd zoals vlooienmarkten en beurzen. Voor de zevende keer werd er bijvoorbeeld op zaterdag 27 oktober het volleybaltoernooi voor (ex)hartpatiënten in Sporthal Oostzaan gehouden. Hier streden verenigingen van (ex)hartpatiënten één keer per jaar voor het kampioenschap van het toernooi van de vereniging De Hartenjagers Zaanstreek. De teams van dit jaar komen onder meer uit Rotterdam, Gouda, Purmerend, Katwijk, Veenendaal, Gendt, Almere en Alkmaar. De nieuwe sporthalbeheerder Mario Walda zorgde ervoor dat ook op de laatste editie alle deelnemers en het publiek op een gezellige ontvangst konden rekenen in SportsCafé The Match.
(Foto: aangeleverd)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl