Fotoarchief Ronald Peeters naar vv Knollendam

OOSTKNOLLENDAM – Ronald Peeters was meer dan dertig lid van voetbalvereniging Knollendam, totdat hij afgelopen voorjaar in september in 2018 op 57-jarige leeftijd onverwachts overleed. Hij was in die lange periode niet alleen actief als voetballer. Lid van verdienste Ronald was bovenal een zeer humoristisch schrijver (er verschenen twee boekjes van hem met verzameld werk) en als begenadigd fotograaf. Tijdens zijn lidmaatschap maakte hij honderden foto’s en filmpjes bij de groen-gelen. Zijn familie heeft zijn omvangrijke fotoarchief onlangs doen toekomen aan Knollendam. Daarbij ook bijgaande foto, gemaakt in in Barcelona. De club bezocht in de jaren ’90 stadion Camp Nou, waar Johan Cruijff toen trainer was. Die kwam in het beroemde stadion even een praatje maken met het gezelschap uit. Op de foto van Ronald Peeters Knollendammer Gerard Noom in geanimeerd gesprek met Barcelona-trainer Johan Cruijff.

Op de foto van Ronald Peeters Knollendammer Gerard Noom in geanimeerd gesprek met Barcelona-trainer Johan Cruijff. (Foto: Bart van der Laan)
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl