Tom Jansen bezig aan laatste seizoen WSV`30

De trainerscarrousel draait op volle toeren. Er zijn weer veel gesprekken gevoerd tussen clubs en bestuur. Zo ook bij WSV`30 want daar werd aangekondigd dat de wegen tussen Tom Jansen en WSV`30 na dit seizoen scheiden. Jansen nam het hoofdtrainerschap in 2017 over van Rob Klanker en werd in het seizoen 2017/2018 ook direct kampioen van de vierde klasse. Nu precies een jaar geleden begon WSV`30 destijds als koploper de 2e seizoenshelft. Toen met een missie met de missie om kampioen te worden.
Hoe anders liggen de zaken nu. Inmiddels heeft de trainer die bezig is aan zijn tweede seizoen bij de club uit Wormer afgelopen donderdag van het bestuur te horen gekregen dat er geen vertrouwen meer is om volgend seizoen nog met elkaar door te gaan. Jansen zelf had dit absoluut niet aan zien komen. De trainer die het seizoen eervol wil afsluiten heeft in het verleden meerdere zaanse voetbalclubs onder zijn hoede gehad waaronder Sporting Krommenie, Saenden, SVA en Hercules Zaandam. Jansen gaat komende zondag met zijn ploeg op bezoek in Wormerveer bij koploper RKVV Saenden. Daar wordt om 14 uur afgetrapt.
Foto; Peter Seymour

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl