A categorie voetbal op zondag 27 januari gaat door

Op zaterdag 26 januari is alles afgelast in het district West 1. Vanwege het winterweer heeft de KNVB besloten over te gaan op een algehele afgelasting. Voor zondag 27 januari geldt dit alleen voor de B-categorie. De eerste elftallen komen gewoon in actie.

Zaterdagochtend kwam de voetbalbond met het nieuws dat er zondag gevoetbald kan worden voor de A-categorie. Inmiddels zijn de meeste velden bespeelbaar en worden ze klaargemaakt om de bal te laten rollen. Verschillende zaterdagclubs die niet in actie komen, hebben voor zichzelf oefenwedstrijden geregeld.

Niet alleen in West 1 is op zaterdag een algehele afgelasting, ook in de districten Noord, Oost, Zuid 1 en 2 en West 2 zijn de wedstrijden eruit gehaald. De landelijke competities (Tweede Divisie, Derde Divisie en Hoofdklasse) gaan gewoon door, op een enkele afgelasting na.

Foto: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl