Samen de schouders onder Sporting Krommenie

Bij Sporting Krommenie weten ze inmiddels als geen ander dat de club  alleen kan bestaan als het over meer vrijwilligers beschikt. De club heeft de afgelopen jaren diverse pogingen gedaan om meer vrijwilligers aan zich te binden. Nog altijd is het aantal vrijwilligers onvoldoende om de toekomst van Sporting Krommenie veilig te stellen.
De club is daarom genoodzaakt het ‘vrijwilligerswerk`verplicht te stellen, zoals dat ook bij tennis- en hockeyverenigingen gebruikelijk is. Er wordt in eerste instantie alleen gestart met de bar- en keukendiensten op de zaterdag. We doen dat per direct en inschrijven kan via de voetbal.nl app aldus de commisiegroep . Een aantal harde kern Krommenie sympathisanten vormen deze vrijwilligerscommissie; Marco Kuster, Arie Seekles, Gerda Noom, Ruud van der Veer, Han van Soest ,Carola Nijveld nemen hierin het voortouw. Namens de club rekenen ze op alle hulp van voetballers en voetbalouders. Nu zijn het vaak dezelfde mensen die de handen uit de mouwen steken en het zou zo leuk zijn als vele handen licht werk zouden kunnen maken aldus de commissie.
Je kunt zelf een dag en een tijdsblok van jouw voorkeur opgeven staat in de mail naar alle spelende en niet spelende leden. Hoe eerder dit wordt gedaan, hoe meer keuze er qua beschikbare data er nog is. Mocht het zijn dat er iemand later toch niet blijkt te kunnen, op een bepaalde datum of worden wedstrijden afgekeurd op jouw voorkeursdatum, dan zijn deze `verplichte vrijwilligers`verantwoordelijk een andere dienst te kiezen. Het is dan mogelijk de dienst dan te ‘ruilen’ in de app“We begrijpen dat het voor sommige leden als een verrassing komt, maar we hopen dat er desondanks toch begrip kan worden opgebracht voor deze keuze`wordt er naar alle leden per email gecommuniceerd.
Op sportief gebied gaat het verder prima met de vereniging. Het eerste elftal doet prima mee in de 4e klasse onder leiding van trainer Jordi van Beek. De jonge ploeg bezet samen met Alcmaria Victrix de derde plek. Alleen De Rijp en RKVV Saenden verzamelden meer punten. Het gat is 6 punten met een wedstrijd minder voor de krommenieërs die hun wedstrijd afgelopen zondag vlak na aankomst afgelast zagen. Zondag 27 januari hervat Sporting Krommenie de competitie met een uitwedstrijd bij vvv Westzaan en wordt er om 14:30 uur afgetrapt.
Op de foto vlnr.Robert de Joode, Jordi van Beek en Jan Kee

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl