Zaandammer Ben Chekh vertrekt bij ADO`20

Zaandammer Mouad Ben Chekh zal na dit seizoen vertrekken bij het Heemskerkse ADO`20. De multifunctionele speler gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij een vaste basisplaats kan afdwingen.
,,Ik heb het bij ADO’20 op zich prima naar mijn zin. Ik speel niet voor niets al drie seizoenen bij ADO’20, nadat ik daarvoor zes jaar bij verschillende clubs op het hoogste amateurniveau heb gevoetbald”, stelt Ben Chekh. ,,Qua voetbal verlang ik echter nog meer. Ik wil graag iedere wedstrijd belangrijk zijn voor het team en zoals het er nu naar uit ziet zal de situatie voor mij bij ADO’20 ook volgend seizoen niet veel veranderen. Ik ben topfit en wil graag wekelijks spelen. Het liefst zou ik op zaterdag willen voetballen, maar als het een leuke club is die aan mijn wensen kan voldoen, dan zou ik het niet erg vinden om weer op zondag te spelen. Het liefste nog wel een club die ook nog lekker op niveau voetbalt in de Tweede Divisie, Derde Divisie of in de Hoofdklasse. Maar ook een ambitieuze club waar alles rondom de selectie goed geregeld is, zou mooi zijn.”
Trainer Raymond Bronkhorst begrijpt de beslissing: ,,Mouad is voor ons een zeer waardevolle speler. Hij is een op en top prof en stimuleert en inspireert zijn medespelers. Daarnaast is hij op alle plekken achterin en als verdedigende middenvelder inzetbaar. Hij heeft ook dit seizoen alweer veel minuten in de Derde Divisie gemaakt. Ik begrijp zijn keuze voor een andere club echter wel om elders voor een basisplaats te gaan.”
De 27 jarige Zaandammer Mouad Ben Chekh speelde in de jeugd bij Hellas Sport, DWS en het Marokkaanse elftal onder 18. In de senioren waren dit DWS, FC Hilversum, FC Chabab, OFC, Nieuw Utrecht, ADO`20. Allemaal in de hoofd of topklasse. Tussen deze periodes door is hij nog een aantal keer op proef geweest bij marokaanse `eredivisieclubs` als Ittihad Tanger, Al Hoceima. Mede doordat zijn moeder ziek werd tekende hij in Tanger uiteindelijk geen contract en bij Al Hoceima had hij geen vertrouwen in de afspraken van de club.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl