Coto met ingang volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer Zaanlandia

Juan Fernandez Coto  is met ingang van komend seizoen de hoofdtrainer van Zaanlandia. Het bestuur van de Zaanse club heeft met Coto een opvolger gevonden voor de vertrekkende Ronald Dooijeweerd. Dooijeweerd zit in zijn vijfde seizoen en promoveerde met Zaanlandia van de derde naar de eerste klasse waar de ploeg op dit moment de twaalfde positie bezet. De in de Zaanstreek woonachtige Coto is op dit moment voor het vierde jaar hoofdtrainer bij Zuidvogels in Huizen en had in het verleden onder meer AFC ’34, Turkiyemspor en De Zouaven onder zijn hoede. Als speler kwam Coto uit voor AFC ’34, AZ en Telstar.  Juan is bezig aan zijn vierde seizoen bij de Zuidvogels. Hij leidde het eerste elftal in 2017, voor het eerst in haar clubgeschiedenis, via een historische promotie naar de Hoofdklasse. Bestuurslid voetbalzaken Rob de Groot van de Zuidvogels omschrijft Coto als gepassioneerd, energiek en gedreven coach met gezonde voetbal ambitie.
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl