Iwan Axwijk na dit seizoen trainer van FC Zaandam

Kind van de club Miel Mans geeft het stokje als hoofdtrainer van FC Zaandam over aan Iwan Axwijk. Dit kwam niet geheel als een verrassing en het nieuws zat er al enige tijd aan te komen. Axwijk werd door Miels Mans zelf getipt aan het bestuur als gegadigde. Beide spelers kwamen eerder uit voor Hellas Sport en bereikten via deze club het betaalde voetbal.
Het uit Zilvermeeuwen en Hellas Sport voortgekomen FC Zaandam ziet met deze wisseling van de wacht voor volgend seizoen een ideaalbeeld in vervulling gaan. De wens van Miel was om de jeugd uit te breiden terwijl Axwijk via een versnelde cursus zijn trainerspapieren wist te halen en ambitie had om hoofdtrainer te worden. De nu nog als speler van FC Zaandam uitkomende Axwijk speelde eerder al betaald voetbal voor oa HFC Haarlem en IJsselmeervogels. We gaan in het seizoen 2018/2019 ongetwijfeld meer horen over de in beweging zijnde nieuwe fusieclub. FC Zaandam komt dit seizoen uit in de 2e klasse zaterdagcompetitie waarin het onder meer derby`s speelt tegen OFC en OSV. De ambitie is om de hoogste spelende club van de Zaanstreek te worden.
Foto: Caroline Kramer

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl