Selectie Sporting Krommenie voor niets op weg naar uitwedstrijd

Sporting Krommenie kwam niet in actie. Hun wedstrijd tegen Alcmaria Victrix ging niet door in verband met een onbespeelbaar veld. De arbiter zag dat het glibberen en glijden was bij de voorwedstrijd van het 2e van de Alkmaarders. Alcmaria en Krommenie bezetten met een gelijk aantal punten de derde en vierde plek. De mannen van Jordi van Beek reisden daarom maar door naar Knollendam om de wedstrijd vv Knollendam –De Rijp te aanschouwen. Deze wedstrijd eindigde overigens in een 2-3 overwinning voor de Rijpers. Volgende week verwachten de Krommenieërs wel aan de bak te kunnen in de uitwedstrijd tegen vv Westzaan. Bij Krommenie zijn de verwachtingen hoog gespannen want de missie is om een periodetitel te pakken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl