Selectie OFC seizoen 2018-2019

OFC wint overtuigend van UNA

In de 3e divisie KNVB won OFC in Oostzaan met 3-0 van UNA. Een mooie opsteker voor de ploeg van Eric Heerings tegen de nummer 2 van de competitie. Vorige week baalde OFC van het onnodige gelijkspel tegen Hercules waarbij de winst in de slotfase werd weggegeven. Na een 1-0 ruststand door een treffer van E. Biberoglu gaf OFC vlak na rust flink gas om de tweede treffer te forceren. Dit lukte door een vroege treffer in de 56e minuut van Mike Brantjes. Diezelfde Mike Brantjes scoorde 5 minuten voor tijd ook de bevrijdende 3-0. Hij was dichtbij een hattrick maar het geluk was niet aan zijn zijde. Door deze zege klimt OFC naar de vierde plek met slechts 6 punten achterstand op koploper TEC. Kortom in Oostzaan is nog van alles mogelijk. Uitblinker van de wedstrijd was Mike Brantjes met twee treffers. Opstelling OFC: van der Werff, Ottenhoff, Zeijlmans, Brantjes, Wiltenburg, Aslan, (87. de Jonge) Ruder, Westmaas, Lo-Fo Sang, Biberoglu, (83. Reclaoui), Tayeb, (74. El Yaghmouri)

Leave a Reply