Harry Volkers volgend seizoen nieuwe trainer RCZ

ZAANDAM – Harry Volkers is het volgende seizoen de nieuwe trainer van voetbalvereniging Racing Club Zaandam (RCZ). De Racers nemen aan het eind van dit seizoen afscheid van hun huidige trainer Frank Schuitemaker.

Volkers gaat ook de technische coördinatie op zich nemen van de bovenbouw van de steeds groter wordende jeugdafdeling van de Racers. Een soortgelijke functie heeft hij de afgelopen 5 jaar ook bij Zaanlandia uitgevoerd, waar hij naast het trainen van het 2e elftal en de JO19 ook de technische coördinatie van de jeugd vanaf 13 jaar op zich nam.
“RCZ is blij met Harry tot een overeenkomst te zijn gekomen en hoopt de komende jaren vanuit haar eigen jeugd de nodige talenten te kunnen doorschuiven. Een hoofdtrainer met aandacht naar de jeugd was voor ons een bewuste keuze om richting de toekomst te kunnen werken en Harry is hier eigenlijk dus een logische keuze in, gezien zijn huidige functie bij Zaanlandia”, aldus RCZ voorzitter André Punt.
In het spoor van Harry komt George Magielsen als zijn assistent mee en gaat hem en de huidige trainer van het 2e elftal, Michael Willemsen, bij de trainingen assisteren en tevens de keeperstraining verzorgen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl