Veteranen voetbal 7 tegen 7 op vrijdagavond

Veteranen voetbal 7 tegen 7 voorjaar op de vrijdagavond
Veel voetballers stoppen met voetbal omdat ze niet meer iedere zaterdag en zondag actief willen zijn. Om te voorkomen dat deze liefhebbers de schoenen definitief aan de wilgen hangen biedt FCZSW uit Zaanstad teams de mogelijkheid om deel te nemen aan de 7×7 35+/45+ (mannen) en 30+/18+ (vrouwen) na- en voorjaarsreeks. In deze vorm zal presteren niet centraal staan maar lekker voetballen op een recreatieve manier tegen leeftijdsgenoten.
Deze voetbalvorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het najaar, én minimaal vier speelavonden in het voorjaar. Een vereniging is tijdens de reeks (minimaal) éénmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule. Voor de voorjaarsreeks wordt er, indien mogelijk, een nieuwe indeling gemaakt en wordt er opnieuw gespeeld op (minimaal) vier vrijdagavonden. Er wordt gespeeld in district west 1 en de speeldata voor 2019 zijn op de vrijdag avonden van 8 en 22 maart, 5 april, 10 en 24 mei
Het uitgangspunt van deze opzet is te zorgen voor een regionale indeling om zodoende de reisafstanden te beperken*.
De speelvorm is op een half veld waarin er zonder scheidsrechter 7 tegen 7 wordt gespeeld met kleinere `pupillen` doelen. Een poule bestaat uit (minimaal) vier teams en een reeks uit (minimaal) vier speelronden. De kosten voor inschrijving bedragen slechts € 25 euro per persoon voor een `seizoen`.
Wil je een team inschrijven of heb je interesse maar wil je eerst eens meer weten stuur dan een mail naar info@fczsw.nl of raadpleeg de website www.fczsw.nl
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl