Contract Pieter van Netten bij cvv Blauw-Wit W verlengd

WESTKNOLLENDAM – Het hoofdbestuur van CVV Blauw-Wit heeft het aflopende contract van hoofdtrainer Pieter van Netten met één seizoen verlengd.
De Assendelftse oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen in Westknollendam.
Van Netten geeft sportief leiding aan het Project CVV Blauw-Wit 2020, waarin de club voor zichzelf een route naar sportieve verbetering heeft uitgestippeld. Van de elf gespeelde competitiewedstrijden onder zijn leiding werden er zes gewonnen. Met een gedeelde vijfde plaats in de winterstop is er concreet zicht op een plaats in het linkerrijtje van de vierde klasse A.
Trainer Van Netten heeft het naar zijn zin bij de Westknollendammers en kijkt ambitieus vooruit. “Het afgelopen jaar hebben we veel initiatieven ondernomen om de touwtjes bij Blauw-Wit aan te trekken. Dat is goed gelukt. Alle randvoorwaarden om sportief succesvol te zijn heeft de club goed ingevuld. De sportieve weg die we zijn ingeslagen is op dit moment soms nog wat wisselvallig, maar er wordt ook weer gelachen langs de lijn. Dat was mijn eerste doelstelling: om spelers, bestuurders en supporters weer met plezier naar het sportpark te laten komen. De tweede seizoenshelft willen we gebruiken om de top vijf aan te vallen. Het belangrijkste is dat we constanter worden en ook in onze slechte wedstrijden resultaat boeken. Ik heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken. Als we daar in slagen, ligt er een mooie basis om volgend seizoen door te pakken.” Commissielid Voetbaltechnische Zaken Simon Kramer is blij dat het contract van Van Netten verlengd is.
“Pieter heeft op een zeer enthousiaste manier bijgedragen aan de selectie-uitbreiding die we in dit voorjaar gerealiseerd hebben. Daarna is hij vanaf de eerste training op een constructieve en menselijk zeer prettige wijze met de jonge spelersgroep aan de slag gegaan. De geboekte resultaten tot nu toe stemmen tot tevredenheid. De tweede seizoenshelft hopen we de prestaties nog stabieler te maken en volgend seizoen op de ingeslagen weg verder te gaan.”
Van onze verslaggever
Foto bijschrift; Blije mannen van Blauw-Wit vanuit het Toscaanse Verella, Italië, waar Blauw-Wit op trainingskamp was.
Op de foto: v.l.n.r.: Mats van Olst, Yannick Terdu, Danny Roos, Pieter de Haan en onder, v.l.n.r.: Albert-Jan Wegman, hoofdtrainer Pieter van Netten en Simon Kramer. (Foto: cvv Blauw-Wit W)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl